• Afgelopen vrijdag ontvingen wij het trieste nieuws dat Hans de Vries was overleden.

Hans was in de 1e plaats vader van Bart de vries, speler van Nuenen 3 en daarnaast heel betrokken bij onze club.

Hans is jeugdvoorzitter geweest en vanuit die hoedanigheid tevens bestuurslid. Hij is vele jaren jeugdleider geweest, en heeft zich ook lang ingezet bij de senioren door het fluiten van wedstrijden en het leider zijn van een seniorenteam.
    Daarnaast is hij in een lange reeks van jaren penningmeester geweest van de supportersclub.

De crematieplechtigheid van Hans de Vries zal op vrijdag 27 november 2020 om 13.00 uur in Crematorium Rijtackers te Eindhoven plaatsvinden.
    In verband met de Coronamaatregelen zal deze plechtigheid in besloten kring plaats vinden.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel steun en sterkte in deze moeilijke tijden.

Het bestuur van RKSV Nuenen