• Tot en met  zondag 25 Oktober kun je nog stemmen via de RABO Clubsupport actie.
    Stem op de RKSV Nuenen met als doel inkomsten te genereren voor onze jeugd.

Hoe kun je stemmen ?
    Door in te loggen in de RABO bank app of op de website van de RABO Bank via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Kies eerst maximaal 5 clubs/verenigingen en verdeel je stemmen over deze clubs/verenigingen. Je kunt dus maximaal 2 stemmen aan je favoriete club toewijzen.

Mag ik ook stemmen als ik geen lid ben van de Rabobank ?
    Nee, dat kan niet. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank.
    Natuurlijk kan het zijn dat je buren vrienden of kennissen wel lid zijn van de RABO Bank. Vraag dan of zij hun stem willen uitbrengen op de RKSV Nuenen.

Wanneer kan ik stemmen ?
    Je kunt stemmen van 5 t/m 25 Oktober

Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging.
    Ook de RKSV Nuenen is lid van de Rabobank. Kortom: jouw stem is geld waard.