• De staf bij de vrouwen van RKSV Nuenen is nagenoeg rond. Yoshi Kosters wordt de nieuwe hoofdtrainer/coach en zal geassisteerd gaan worden door John van der Maat (die afgelopen seizoen actief was als trainer/coach van VR2).

Voor VR2 is er een nieuwe hoofdtrainer/coach aangesteld. Siem Nijssen zal komend seizoen de leiding op zich nemen voor VR2, wat een mooie stap is voor zijn persoonlijke ontwikkeling naast zijn werkzaamheden bij de jeugd van PSV.

Bonne Beenen en Eric Borninkhof, beide overkomend van de meiden van RKSV Nuenen, zullen leiding gaan nemen over het nieuwe VR3. Dit team zal gevormd worden met eigen jeugdspelers uit het MO19 en speelsters uit het huidige VR3.

Na het aangekondigde vertrek van de keeperstrainer heeft RKSV Nuenen ook een nieuwe keeperstrainer vastgelegd, namelijk Hicham Hilali. Een ervaren keeperstrainer die in het verleden bij diverse clubs in de korte omgeving onder de lat stond.

Begeleiding vrouwenselectie RKSV Nuenen:

Hoofdtrainer/coach VR1: Yoshi Kosters (UEFA B)
    Assistent trainer VR1: John van der Maat (UEFA C)

Hoofdtrainer/coach VR2: Siem Nijssen (UEFA C, start komend seizoen met UEFA B en diverse keeperstrainer diploma’s)
    Assistent trainer VR2: Vacant

Trainer/coach VR3: Bonne Beenen
    Trainer/coach VR3: Eric Borninkhof

Medische staf: Corinne Kissen en Ingrid Janssen
    Keeperstrainer: Hicham Hilali
    Selectiemanager: Rob Peeters
    Scout: Toon van Griensven

Ben jij de assistent trainer voor VR2 (man/vrouw)? App, bel of mail voor info/training :