• RKSV Nuenen heeft de vrouwenselectie voor het nieuwe seizoen helemaal rond. Een zestal speelsters vertrekken naar een andere club of hebben besloten te stoppen met voetballen, andere komen naar Sportpark ‘De Oude Landen’. Daarnaast hebben we een nieuwe trainer mogen aanstellen voor ons tweede vrouwenteam.

Hennen Dira, Esmee Spang, Kyra Mooi en Winnie Westerhof hebben besloten om (voorlopig) te stoppen met voetballen. Romy Groenen en Naomi van Eijndhoven hebben besloten om ergens anders te gaan voetballen. Voor jullie allemaal heel veel succes met jullie vervolgstappen!

Zoals eerder vermeld gaat Peter van Hout stoppen met zijn werkzaamheden bij RKSV Nuenen. Peter super bedankt voor alles wat je voor het vrouwenvoetbal betekend hebt en we hopen je nog vaak langs de lijn te zien!

Tim Kerkhof zal naast zijn werkzaamheden bij PSV en Oranje Rood de staf van de vrouwenselectie komen versterken en zal vanaf aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer zijn van RKSV Nuenen VR2.

Marijn Kissen (Amerika), Minke van Hoef (Engeland), Annabel van Berkel (Jong Excelsior) en Jessie Aarts (VV Geldrop) komen terug naar RKSV Nuenen nadat ze allen een mooie uitstap hebben gemaakt.

Romy van Oorschot, Sasja van Gompel en Robin van Stiphout ruilen met z’n drieën FC Eindhoven in voor RKSV Nuenen en Jasmijn van Grotel maakt de overstap vanaf RKVV Bergeijk.

Iris Jansen-Grossbek (RKVV Dommelen), Lotte Sleebe (Udi’19), Shirine Lamrini (ODC) en Mara van de Boogaard (ODC) maken de overstap van het jongensvoetbal naar het vrouwenvoetbal.

Voor de speelsters en stafleden die onze club komen versterken, veel succes en nogmaals van harte welkom bij de vrouwenselectie van RKSV Nuenen!