• RKSV Nuenen wordt (om)gekleed!

  Beste leden,

  De kogel is door de kerk. RKSV Nuenen gaat iets nieuws doen! 

  Met ingang van het seizoen 2024-2025 stappen wij over van Adidas naar het gerenommeerde sportkledingmerk Craft Sportswear.

  Craft is van oorsprong een Zweeds sportkledingmerk dat vooral bekend is geworden door zijn hoogwaardige functionele thermokleding. 

  Craft heeft daarbij grote ambities in de voetbalsport en overige Teamwear sporten (in Nederland bijvoorbeeld via Almere City FC, VVV-Venlo).

  RKSV Nuenen gaat het echter niet alleen doen: 

  De coördinatie en logistiek m.b.t. onze kleding is een zeer tijdrovende activiteit die we binnen de vereniging nauwelijks nog kunnen bemensen.

  We zijn daarom heel blij dat Ard Hunting de vereniging gaat ontzorgen via zijn bedrijf Sportsdepartment.

  Ard is een geboren en getogen Nuenenaar en vanaf zijn vroegste jeugd actief bij en voor RKSV Nuenen. Op dit moment is hij assistent-coach bij JO17-1.

  Namens de vereniging zal Ard de komende jaren gaan zorgdragen voor ons gehele kledingproces, in nauwe samenwerking met Craft.

  We zullen de vereniging binnenkort nog uitgebreid informeren over het nieuwe kledingmodel en de uitrol daarvan.Voor nu verheugen we ons op een succesvolle meerjarige samenwerking met een heel mooi merk en een echte sportkledingexpert!

  Met sportieve groet,

  Danielle van Stratum
  Peter van Hout
  Jo Laeven
  Joost Heijnen