• Afgelopen zondag vond in de kantine op sportpark Oude Landen de traditionele nieuwjaarsreceptie van de RKSV Nuenen plaats. In een zeer gezellige ambiance vonden talrijke leden hun weg naar de kantine. De organisatie, in handen van Toon Hurkmans, had weer flink uitgepakt en gezorgd voor de nodige hapjes en drankjes.

De sfeervolle muziek werd deze middag verzorgt door Hans van Zeggelen die voor jong en oud een zeer gevarieeerd programma ten gehore bracht.

Ook traditie is de verkiezing van de groenwitter 2022. De titel gaat deze keer naar Sabine de Rooij die zich meerdere jaren belangenloos inzet voor de RKSV Nuenen, in dit geval voor de allerkleinsten bij de club, de jongens en meisjes van de Sport en Spel en Balplezier afdeling.

Wij feliciteren Sabine dan ook van harte en hopen nog lang gebruik te kunnen maken van haar inzet.

Naast Sabine werden ook Ria en Francien en Marie Jose van Hout bedankt voor hun inzet als vrijwilliger van de RKSV Nuenen

• Sabine de Rooij, groenwitter 2022

• Toon Hurkmans organisator van de nieuwjaarsreceptie

• Marie Jose, Francien en Ria bedankt voor jullie inzet !

• Hans van Seggelen