• Met ingang van Maandag 15 Juni a.s. is het sportpark gesloten en vinden er geen trainingen oefenwedstrijden of andere activiteiten zoals vergaderingen meer plaats. Voor de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2020-2021 zal het sportpark begin Augustus a.s. weer opengaan.

Inmiddels is gestart met de renovatie van de velden 2 en 4 door de firma Topgrass in opdracht van de gemeente. De toplagen worden nu verwijderd. De natuurgrasvelden zijn inmiddels behandeld en ingezaaid. Hierdoor hebben we straks weer een sportpark waarvan alle velden weer in topconditie zijn voor aanvang van het nieuwe seizoen.

Dit geldt ook voor het gebouw dat door de vrijwilligers weer schoon- en klaargemaakt wordt voor het nieuwe seizoen.

In deze periode is het niet toegstaan voor leden en niet leden zich onbevoegd op het sportpark te bevinden. Hierop zal geehandhaafd worden . De boete bedraagt  € 104.-

Met betrekking tot de opstart van het seizoen volgen nog nadere berichten zoals teamindelingen, trainingsschema's.

Wedstrijdburo en Beheer