• Met ingang van Maandag 15 Juni a.s. is het sportpark gesloten en vinden er geen trainingen of andere activiteiten meer plaats. Voor de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2020-2021 zal het sportpark begin Augustus a.s. weer opengaan.

Zoals nu bekend zal half Juni a.s. de aannemer starten met de vervanging van het kunstgras van veld 2 en 4. Verder zal de accommodatie weer klaargemaakt worden voor het nieuwe seizoen.

In deze periode is het niet toegstaan voor leden en niet leden zich onbevoegd op het sportpark te bevinden. Hierop zal geehandhaafd worden . De boete bedraagt  € 104.

Met betrekking tot de opstart van het seizoen volgen nog nadere berichten zoals teamindelingen, trainingsschema's.

Wedstrijdburo en Beheer