• Sport & Spel en Balplezier

  Staat jouw kind van vier jaar ’s ochtends op met een voetbal en zou je hem of haar graag laten voetballen bij onze club? Heeft jouw buurmeisje binnenkort alle zwemdiploma’s op zak en mag zij dan ‘eindelijk’ op voetbal? Of twijfelt jouw neefje juist nog tussen hockey, judo, tennis en voetbal? Begin maart gaat de tweede helft van het buitenseizoen van Sport en Spel van start. Dat is dus een mooi moment om in te stromen of om een aantal proeftrainingen te volgen. Bij Sport en Spel is plaats voor jongens en meisjes die geboren zijn in het jaar 2015, 2016 of 2017.

  Sport en Spel

  Bij Sport en Spel, speciaal voor kinderen tot en met zes jaar, maken jongens en meisjes op een leuke manier kennis met de voetbalsport, spelplezier en ontwikkeling van het kind staan altijd voorop. In kleine teams, met teamnamen als FC Barcelona, Inter Milan en Real Madrid, leren kinderen de bal beheersen en krijgen ze inzicht in het spel. Ze leren onder meer dribbelen, schieten, passen en verdedigen. En uiteraard eindigt iedere training met een echt partijtje!

  Meer informatie

  Voetbal is voor iedereen, dus kinderen van elk niveau zijn welkom. Wil jouw kind komen proeftrainen of ken je iemand die haar of zijn kind voetbal wil laten ontdekken? Stuur dan even een berichtje naar Sabine de Rooij, coördinator Sport en Spel: sportenspel@rksvnuenen.nl en vermeld daarin de naam van het kind en zijn of haar geboortedatum.

 • "Balplezier" voor kinderen van 3 en 4 jaar

  Sinds kort kent de RKSV Nuenen ook "Balplezier" voor kinderen van 3 en 4 jaar.
  Op een speelse manier kinderen van 3 en 4 jaar kennis te laten maken met voetbal op zaterdagochtend.

  Meer informatie

  Voetbal is voor iedereen, dus kinderen van elk niveau zijn welkom. Wil jouw kind meedoen met "Balplezier" of ken je iemand die haar of zijn kind voetbal wil laten ontdekken? Stuur dan even een berichtje naar Sabine de Rooij, coördinator Sport en Spel: sportenspel@rksvnuenen.nl en vermeld daarin de naam van het kind en zijn of haar geboortedatum.