• HOOFDKLASSE B
    Een stevig vernieuwd Nuenen heeft in de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Halsteren een 0-2 nederlaag geleden.

Met vijf nieuwelingen in de basis begon Nuenen goed tegen titelfavoriet Halsteren. Toch kwamen de bezoekers na een klein half uur op voorsprong toen oud-prof Bruno Andrade naar binnen trok en de lange hoek achter doelman Jeroen Keeris vond. Vijf minuten voor rust werd het 0-2 toen Fouad Idabelhay, een andere oud-prof, een rebound binnenwerkte.

Na de pauze kwam Nuenen feller voor de dag en was de thuisploeg dicht bij de aansluitingstreffer. Invaller Mike de Meij raakte met een kopbal de onderkant van de lat en ook verdediger Tim Ketelaars zag twee inzetten met het hoofd niet binnenvliegen. Aan de andere kant voorkwam een uitstekend keepende Keeris dat de score nog verder opliep.