• Vanaf vandaag 14 mei 2020 gaat 't winkeltje Online.

De afgelopen 3,5 jaar heeft de RKSV Nuenen clubkleding verkocht aan haar leden in de ruimte op de 1e verdieping van het clubgebouw. De eerste 3 jaar was er een contract met NIKE, vanaf dit seizoen 2019/2020 zijn we, zoals iedereen heeft kunnen merken, overgegaan op ADIDAS.

Waarom de switch naar Online ?

Natuurlijk is een fysieke winkel een prima service naar de leden toe. Veel spelers/speelsters hebben hier dan ook gebruik van gemaakt. De levering van de artikelen verliep tot nu altijd via de PSV Fanstore.
    Nadat PSV een aantal maanden geleden te kennen gaf dat zij met Puma een overeenkomst hebben voor de komende jaren, en Puma  exclusieviteit is overeengekomen met  PSV, moest het bestaand model worden aangepast.

Postief is echter dat beide partijen snel een oplossing hebben kunnen vinden.
    Vanaf heden worden alle artikelen die online besteld kunnen worden, geleverd door 100% Football.
    Het grote voordeel voor de RKSV Nuenen is dat 100% Football een van de grootste leveranciers in voetbalkleding in Nederland is, en daardoor ook voor de RKSV Nuenen de juiste partner is.
    Het huidige assortiment is zelfs groter geworden en het prijsniveau is gelijk gebleven.
    Daarnaast hoeft de RKSV Nuenen niet meer te investeren in voorraad, artikelen worden vanuit het grote magazijn van 100% Football geleverd en daardoor voorzien wij snelle leveringen.

Wil je het RKSV clublogo op je polo ?, of wil je initialen gedrukt hebben op je Adidas trainingsbroek ?, het is allemaal mogelijk.
    Artikelen worden keurig op je prive adres afgeleverd dus je bent niet meer gebonden aan openingstijden van 't winkeltje.
    Speciale teambestellingen met bedrukking van sponsoren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Uiteraard moet rekening worden gehouden met verzendkosten.

Speciaal willen wij de medewerkers van 't winkeltje bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren (Ruud, Irene).
    Ook een dankwoord aan de PSV Fanstore voor de prima samenwerking in de afgelopen jaren.

Wij wensen onze nieuwe partner 100% Football succes en hopen op een jarenlange vruchtbare samenwerking.

Bezoek de webshop via https://rksvnuenen.clubwereld.nl/

of ga naar www.rksvnuenen.nl en kies voor de button "webshop" aan de rechterzijde