• Senioren gents,

Tot en met 26 jaar mag er vanaf 3 maart weer in groepsverband vrij worden getraind en (interne) wedstrijden worden gespeeld.
    Omdat de avondklok in elk geval nog tot 15 maart van kracht is, is de beschikbare ruimte/tijd door de week beperkt.

We gaan het dus als volgt doen:

Op vrijdag 5 en 12 maart krijgt elk team (N2-N10, VR3) 1 uur om te trainen (half veld): 18:30-19:30 en 19:30-20:30
    Zie verder bijlage.
    We hopen hierbij dat N2 en N3 samen kunnen trainen vanwege de aantallen (hetzelfde geldt wellicht voor N5 en N6).

Na 15 maart kunnen we dan hopelijk terug naar het reguliere schema (wordt vervolgd).

Voor de zondagen gaan we het als volgt doen (vanaf 7 maart): let op dit geldt ook voor N1/JO23 en VR1/VR2!!!

Als je wil trainen (half veld) of een wedstrijd spelen tegen een ander Nuenen team (heel veld) dan kun je dat uiterlijk de dinsdag daarvoor aanmelden bij Esther de Mooij (in CC). Indien mogelijk wordt voor de wedstrijden een clubscheidsrechter aangewezen (deze komen vervolgens ook in de voetbal app).

Er zijn hiervoor 5 velden beschikbaar in 2 blokken: 10:00-12:00 en 12:00-14:00

Om jullie geheugen nog even op te frissen ;-) hierbij nog de regels tav de vrijdag en de zondag:

- er is geen publiek/begeleiding toegestaan (behalve de trainers en evt vlaggers)
    - kleedkamers en kantine zijn gesloten, omkleden/douchen is dus niet mogelijk
    - kom maximaal 5 minuten van tevoren omgekleed naar de training/wedstrijd en ga meteen na de training/wedstrijd naar huis
    - houd buiten het veld de coronaregels in acht (1.5m afstand)
    - fietspoort is gesloten
    - gebruik je gezonde verstand en ga niet in wiselende groepssamenstellingen trainen en/of wedstrijden spelen: houd je bij je eigen team.

Eea houdt in dat spelers ouder dan 26 (inclusief onze veteranenteams en walking football) nog heel even geduld moeten hebben.

We leggen de verantwoordelijkheid voor de handhaving van oa de leeftijdsregel uitdrukkelijk neer bij de teams zelf (realiseer je hierbij dat het de vereniging schade kan berokkenen wanneer politie/toezicht overtreding van oa de leeftijdsregel constateert).

Voor nu: have fun & enjoy (vergeet de ballenhokcode niet vooraf op te zoeken)!

Avondklok Schema aangepast met Senioren tot 27 Jaar