• Trainers-en begeleidingsstaf voor Nuenen mannen 1&2 en Vrouwen 1 seizoen 2020-2021

  26 feb 2020 Beheerder
 • RKSV Nuenen en Jan Poortvliet gaan ook volgend seizoen met elkaar verder. Er is nog altijd meer dan voldoende enthousiasme aanwezig bij Jan Poortvliet en zijn assistent Martin Nieuwlaat om komend seizoen verder te gaan als trainers van Nuenen 1. RKSV Nuenen is er verheugd mee en heeft, ondanks de huidige stand op de ranglijst, er alle vertrouwen in dat Jan Poortvliet samen met Martin Nieuwlaat het eerste team prima kunnen blijven begeleiden. Ook de verzorgers Joost van Deursen en Frank van Oudenhoven en de keeperstrainer Danilo Verus gaan komend seizoen door. Dit geldt ook voor Joep van Kasteren en Robert Prast.

  Nuenen 2 zal komend seizoen weer getraind worden door Richard Riebeek en Toon van der Loo. Beide ervaren trainers zullen de jonge groep weer begeleiden om mogelijk de stap naar het eerste team te kunnen maken.

  Vrouwen 1 zal komend seizoen getraind worden door een nieuw gezicht t.w. Yoshi Kosters. We zijn bijzonder blij dat we hem gestrikt hebben om deze talentvolle dames te gaan trainen.Yoshi is ondanks zijn leeftijd een ervaren man in het trainersvak en geen onbekende binnen de vereniging en het vrouwenvoetbal.

  Het bestuur van de RKSV Nuenen heeft het volste vertrouwen in de aangestelde trainers teammanagers en overige begeleiders en wenst ze veel succes.

  Bestuur RKSV Nuenen