• Beste trainers/leiders/spelers,

Deze zomer blijven de kunstgrasvelden voor trainen en oefenwedstrijden beschikbaar. We hebben een trainingsschema opgesteld dat per 01-07-2021 in gaat. Het schema duurt tot we weer aan het nieuwe seizoen gaan beginnen.

Wij zorgen dat het sportpark open en gesloten wordt en dat er iemand van beheer aanwezig is. We maken naast het gepubliceerde traininsschema voor de zomertrainingen de volgende extra afspraken.

Deze afspraken zijn:

1. Vooraf aanmelden per mail als je wil trainen of een oefenwedstrijd wil spelen op zaterdag of zondag. De aanmelding moet 3 dagen voordat je wil trainen/spelen bij ons binnen zijn. Het kan zijn dat je gevraagde dag niet kan maar dan nemen wij contact met je op.

Aanmelden via de mail bij joepjanssen1958@gmail.com

1. Niet vooraf aangemeld kan betekenen dat er geen plaats is of dat het sportpark niet open is.
    2. We houden ons aan de richtlijnen met betrekking tot Covid zoals deze dan gelden
    3. We houden ons aan de afspraken die nu ook gelden
    4. Je traint op de dag en tijdstip dat in het zomerschema staat. Tenzij wij contact opnemen voor een alternatieve dag/tijd.

Wedstrijdburo en Beheer

Trainingsschema zomer 2021