• Beste trainers, leiders, ouders en spelers,

Het balletje gaat in augustus weer rollen!
    Bij deze willen we het trainingsschema voor 2020-2021 aan jullie communiceren (groen button onder aan dit bericht)

Zoals gewoonlijk bestaat het schema uit een regulier schema (zonder afgelasting) en een alternatief schema (bij afgelasting natuurgras).

Er is besloten het schema in te laten gaan vanaf maandag 3 augustus. Dit geldt voor alle teams van RKSV Nuenen:

Weliswaar is het op dat moment nog volop zomervakantie, maar we willen iedereen toch zoveel mogelijk de gelegenheid geven om alvast een balletje te trappen.

Er is nl nog niet veel gevoetbald in 2020!
    Mocht corona, dan wel een vertraagde oplevering van kunstgrasveld 2 en 4 toch roet in het eten gooien, dan horen jullie direct van ons. Zonder tegenbericht gaan we echter gewoon van start, en ook de kantine zal vanaf 4 augustus weer open zijn.

De officiele wedstrijden (beker & competitie) zullen eind augustus/begin september van start gaan. Zie verder onze site en de voetbalapp.

Wij wensen iedereen een goede zomervakantie toe en hopen iedereen gedurende augustus weer op het sportpark te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdbureau RKSV Nuenen