• Vacature Bestuurslid Algemene Zaken

RKSV Nuenen zoekt in verband met herverdeling van taken binnen het bestuur een bestuurslid algemene zaken. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

Profiel kandidaat:

De kandidaat beschikt over managementervaring, heeft organisatietalent, is positief en open minded ingesteld, functioneert op hbo-werk- en denkniveau, heeft affiniteit met sport en heeft binding met Nuenen. De tijdbesteding voor deze functie is 5-10 uur per week.

Kerncompetenties:

• Teamleider, werken in teamverband
    • Delegeren, stimuleren en coördineren
    • Communicatief vaardig
    • Beleidsmatig en planmatig denken en werken, scheidt hoofdzaken van bijzaken
    • Beschikt over financieel inzicht
    • Hoge betrokkenheid naar de vereniging
    • Bekendheid met werken binnen een vrijwilligersorganisatie
    • Gemeentelijke en lokale verbondenheid
    • Sociale vaardigheden
    • Onbesproken gedrag

Taakomschrijvingen:

• Verantwoordelijk voor de aansturing van de niet-voetbal gerelateerde commissies Beheer, Accommodatie, Kantine, Communicatie, Vrijwilligersbeleid.
    • Leidt de tak ‘algemene zaken’ die bestaat uit de segmenten Beheer, Accommodatie, Kantine
    • Aangesloten blijven met deze commissies;
    • Stelt samen met deze commissies de begroting op voor de tak ‘algemene zaken’ en bewaakt het budget;.
    • Coördineert de taakverdeling binnen de commissies;
    • Accordeert de vrijwilligersovereenkomsten van de medewerkers waar sprake is van betaling of vergoeding;
    • Vertegenwoordigt de commissies binnen algemene zaken binnen het bestuur;
    • Geeft mede vorm aan de uitvoering van het beleidsplan;
    • Vertegenwoordigt het bestuur van de vereniging naar Stichting BOSN;
    • Vertegenwoordigt de vereniging samen met relevant medebestuurslid naar gemeente Nuenen, KNVB, leveranciers en maatschappelijke organisaties.