• Door een 0-1 overwinning bij OJC heeft Nuenen de ploeg uit Rosmalen achterhaald op de ranglijst.

    Het ging in de eerste helft aardig gelijk op tussen OJC Rosmalen en Nuenen. De thuisploeg opende sterk, waarna Nuenen het evenwicht herstelde en via Antoni Forner Cuenca een goede mogelijkheid kreeg.
    De tweede helft was nog geen tien seconden oud toen het vanaf de aftrap misging bij de thuisploeg. Matt Bolhuis kon onderscheppen en daarbij behield de aanvallende middenvelder het overzicht: met een balletje breed stelde hij Forner Cuenca in staat de bal in het lege doel te schuiven, 0-1.
    Daarna werd Nuenen ver teruggedrongen, een situatie die het hele tweede bedrijf zo zou blijven. OJC Rosmalen ondernam meerdere gevaarlijke pogingen van afstand, maar telkens zag doelman Jeroen Keeris de bal naast zijn goal belanden.
    Een minuut voor tijd leek de voorsprong van de bezoekers alsnog te sneuvelen, toen de geheel vrijstaande Koen van der Biezen vanaf enkele meters afstand mocht inkoppen. Zijn inzet belandde op de paal, waardoor Nuenen drie punten mag bijschrijven en nu op twaalf punten uit acht wedstrijden staat. OJC heeft evenveel punten maar een duel minder gespeeld.

    Nuenen: Keeris; Belle, Verkuyl, Wapenaar, Teunissen (12. Craenen); Ketelaars, Sanders; Olislagers (74. Nijst), Bolhuis, Van Rooij (89. Gielis); Cuenca.