• Ben jij de juiste persoon om de interne en externe communicatie van RKSV Nuenen samen met een groep enthousiaste vrijwilligers vorm te geven? Deze commissie draagt onder andere zorg voor het contact met onze leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren. Een ander belangrijke taak is het positief uitdragen van het sportieve en maatschappelijke beeld van RKSV Nuenen binnen Nuenen en onze regio. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van mail via Sportlink, narrowcasting, onze website, Facebook, Twitter en de lokale en regionale dag- en weekbladen.

Voel je je betrokken bij onze club, heb je goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor de ontwikkelingen binnen onze vereniging dan willen we graag met jou in contact komen.

Voor meer informatie neem contact op met:

Lawrence van Hevelingen                                                  Jo Laeven

Voorzitter@rksvnuenen.nl                                                  algemenezaken@rksvnuenen.nl

06-30555226                                                                    06-29161213