• Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters,

  Welkom op de nieuwe website van de RKSV Nuenen.
  De huidige voetballoze periode hebben wij aangegrepen om een nieuwe site te introduceren.
  Waarom deze nieuwe site ?

  De website is gemaakt binnen de kaders van Sportlink, het beheerprogramma van de KNVB.
  Ongetwijfeld het grootste voordeel van een site via Sportlink is dat de content vrijwel overal automatisch wordt geladen. Het onderhoud van de site geeft daardoor minder werk.
  Daarnaast zijn er diverse modules die allemaal gekoppeld zijn aan Sportlink. Je moet dan denken aan een “toernooienmodule” "contributiemodule", "sponsormodule" (club.adds) en de module "clubtv" voor het projecteren van informatie op de tv schermen.
  Ook Social Media speelt een steeds groter rol en wij zijn ook actief via Instagram, Twitter en Facebook.

  Via Sportlink kunnen eenvoudig ook emailberichten verstuurd worden aan de leden of groepen van leden. Recentelijk zijn er nog een aantal emailberichten verstuurd.

  Een belangrijk facet van Sportlink is ook de link met de voetbal.nl app. Meer dan 70% van onze leden heeft deze app geïnstalleerd. Het geeft de club de mogelijkheid om ook via mobiel te communiceren tussen club, leden maar ook sponsoren.

  Alles staat of valt wel een met juiste registratie in Sportlink. Dit is de bron en die moet 100% in orde zijn. Hier zullen wij de komende tijd ook aan gaan werken om Sportlink nog beter te voorzien van de juiste informatie.

  Het is ongetwijfeld zo dat er her en der nog aan de site gesleuteld moet worden. Valt je iets op of mis je iets aan de site, of heb je nog leuke ideeën, laat dit dan weten via info@rksvnuenen.nl

  Communicatie commissie
  RKSV Nuenen