• Ook dit jaar neemt RKSV Nuenen deel aan de Rabo Clubsupport actie. Vanaf 4 Oktober a.s. kan ieder lid van de Rabobank stemmen op zijn/haar favoriete sportclub. Wij hopen natuurlijk dat jij op onze mooi club stemt zodat de club ook door deze mooie actie weer een bijdrage mag ontvangen van de RABO Bank.

Bestedingsdoel

RKSV Nuenen wil graag de jongste jeugd uit Nuenen uitdagen tot meer sport en spel want bewegen en buiten spelen is gezond, goed voor de motoriek en de sociale contacten. Daarom willen we voor hen meer spel en bewegingsmateriaal aanschaffen zodat de kinderen van Sport en Spel en Bal plezier onder goede begeleiding nog meer kunnen genieten van het samen buiten zijn en van het spelletje voetbal op ons mooie sportcomplex Oude landen.

Stemmen doe je dus vanaf 4 Oktober 2021 via deze link